Ova politika reguliše način na koji websajt www.biznisplan.com  sakuplja i koristi podatke.
Mi poštujemo Vašu privatnost. Ukoliko na našem vebsajtu od vas budemo tražili određene informacije preko kojih biste mogli biti identifikovani, možete biti sigurni da ćemo sa njima postupati u skladu sa ovom politikom privatnosti.
Podaci koje sakupljamo na ovom vebsajtu mogu se uopšteno podeliti na dve grupe: 
1. Anonimni podaci, koje sakupljamo od svih korisnika sajta
Podaci koji spadaju u ovu grupu ne mogu ni na koji način otkriti vaš identitet. Sakupljamo ih isključivo da bismo utvrdili kako možemo poboljšati svoj vebsajt. Za ovu svrhu koristimo servis kompanije Google Inc. („Google“) pod nazivom Google Analytics. Ovaj servis beleži sledeće podatke:

Izjavu o privatnosti Google™ korporacije možete pročitati ovde.
Ukoliko želite da sprečite servis Google Analytics da zabeleži podatke o vašoj poseti našem vebsajtu, sve što treba da uradite je da podesite svoj veb pretraživač tako da onemogući korišćenje ovih dodataka. Međutim, imajte na umu da isključivanje JavaScript-a i zabrana Cookies-a mogu drastično pogoršati vaše korisničko iskustvo na Internetu, pošto mnogi vebsajtovi od njih zavise.
Za potrebe reklamiranja u sistemu Google AdWords koristimo "kolačiće" koji takođe beleže vašu aktivnost na našem vebsajtu. Ovi podaci služe da poboljšamo učinak našeg reklamiranja i ne mogu ni na koji način ugroziti vašu privatnost.
Ukoliko želite da sprečite Google AdWords "kolačić", to možete učiniti podešavanjima na ovoj stranici.

2. Lični podaci
Ovo su podaci koji mogu biti upotrebljeni za utvrđivanje vašeg identiteta. Lične podatke tražimo prvenstveno u formama za kontakt (kontakt formama). U ove podatke spadaju:

Vebsajt ni u kom obliku ne snima podatke koje unesete u kontakt forme. Ovo znači da ne pravimo spiskove imena, e-mail adresa i sl, niti čuvamo vaše poruke. Svi podaci koje unesete u kontakt formu se šalju direktno i isključivo na odgovarajuću e-mail adresu navedenu na sajtu www.biznisplan.com
      Ova politika privatnosti odnosi se samo na informacije sakupljene putem našeg vebsajta, ne i na informacije sakupljene na neki drugi način.
Vaše korišćenje sajta podrazumeva prihvatanje ovde navedenih uslova.